top of page

LIPatriots.com Group

Public·19 members
Luongdf Le Van
Luongdf Le Van

Gorilajoefilmonlinesubtitratinromana


Gorila Joe Film Online Subtitrat In Romana
Gorila Joe este un film de aventură și comedie produs de Walt Disney Pictures în 1998, care prezintă povestea unei gorile uriașe și a prietenei sale umane, care încearcă să o protejeze de braconieri și de alte pericole. Filmul este un remake după un film din 1949 cu același nume, care a fost inspirat de legenda lui King Kong.
gorilajoefilmonlinesubtitratinromanaFilmul este disponibil online subtitrat în română pe mai multe platforme, cum ar fi Disney+ sau Cinemagia. Puteți viziona filmul online gratuit sau contra cost, în funcție de opțiunea aleasă. Dacă sunteți fan al filmelor cu animale și aventuri, Gorila Joe este o alegere bună pentru a vă distra și a vă emoționa.


Rezumatul filmului Gorila Joe
Filmul începe în Africa, unde o fetiță pe nume Jill Young trăiește împreună cu mama ei, care lucrează ca cercetător. Jill se împrietenește cu o gorilă mică pe care o numește Joe, după ce mama ei o salvează de la un braconier pe nume Strasser. Jill și Joe cresc împreună și devin inseparabili, dar viața lor se schimbă când mama lui Jill este ucisă de Strasser, care încearcă să îl captureze pe Joe.


După 12 ani, Jill (interpretată de Charlize Theron) și Joe (care a ajuns să măsoare peste 4 metri) trăiesc într-o rezervație naturală din Africa, unde îi protejează pe localnici de animalele sălbatice. Acolo îi întâlnesc pe Gregg O'Hara (interpretat de Bill Paxton), un zoolog american care este impresionat de dimensiunea și inteligența lui Joe. Gregg îi propune lui Jill să îl aducă pe Joe în America, la un sanctuar pentru animale amenințate cu dispariția, unde ar fi în siguranță și ar putea fi studiat.


Jill acceptă oferta lui Gregg și pleacă împreună cu Joe în Los Angeles, unde sunt primiți cu entuziasm de public. Totuși, Strasser (interpretat de Rade Serbedzija), care a supraviețuit atacului lui Joe din Africa și are o cicatrice pe față, îi urmărește și plănuiește să se răzbune pe gorilă și să o vândă ca trofeu. Strasser se infiltrează în sanctuarul unde este adus Joe și încearcă să îl omoare cu o armă cu tranchilizante.


Joe reușește să scape din cușcă și provoacă haos în oraș, distrugând mașini și clădiri. Jill și Gregg îl urmăresc pe Joe și încearcă să îl calmeze și să îl readucă la sanctuar. Strasser îi urmărește și el pe cei trei și provoacă un incendiu la un parc de distracții unde se ascunde Joe. Jill și Gregg reușesc să salveze pe Joe din flăcări, dar Strasser cade de pe o roată gigant și moare.


Filmul se termină cu Jill și Gregg care se sărută, iar Joe care este eliberat într-o zonă protejată din Africa, unde poate trăi liber și fericit.


Recenzii ale filmului Gorila Joe
Filmul Gorila Joe a primit recenzii mixte din partea criticilor și a publicului. Unii au apreciat efectele speciale care au creat o gorilă realistă și expresivă, care a fost nominalizată la Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. Alții au criticat scenariul previzibil și lipsit de originalitate, care a copiat elemente din filmul original din 1949 și din alte filme cu animale gigantice.


Filmul a avut un succes modest la box office, încasând peste 50 de milioane de dolari în America de Nord și peste 100 de milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 90 de milioane de dolari. Filmul a fost lansat pe DVD și Blu-ray în mai multe ediții, care au inclus scene șterse, comentarii audio, documentare și jocuri interactive.


Filmul a fost apreciat de unii spectatori, care l-au considerat distractiv și emoționant, și care s-au atașat de personajul lui Joe. Filmul a fost recomandat ca fiind potrivit pentru copii și familii, dar și pentru iubitorii de animale și aventuri. Filmul a avut și câteva mesaje pozitive despre prietenie, loialitate și protecția mediului.


Concluzie
Gorila Joe este un film online subtitrat în română care vă poate oferi o experiență plăcută de vizionare, dacă sunteți în căutarea unei comedii de aventură cu o gorilă simpatică și prietenoasă. Filmul are efecte speciale impresionante, care vă vor face să credeți că Joe este o gorilă reală, și câteva scene de acțiune și umor care vă vor ține în suspans și vă vor face să râdeți. Filmul are și o poveste simplă și clasică, care vă va emoționa și vă va transmite câteva valori importante. Dacă vreți să vedeți filmul Gorila Joe online subtitrat în română, puteți accesa una dintre platformele disponibile online, cum ar fi Disney+ sau Cinemagia, și să vă bucurați de acest film de familie.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page